Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Maria Thuré - 21 januari 2008 12:21

Jag har hängt med Linda hela helgen. Den tjejen konsumerar mer ägg under en helg än vad jag gör på ett år. Dels så minns jag när vi var i Vemdalen förra året. Då kokade hon ägg som hon hade i fickan ifall hon skulle bli sugen på ägg i liften upp.


Igår när vi vaknade bakis så väljer hon att göra äggröra på tre ägg. När vi senare på kvällen åker iväg för att handla något gott till kvällen så beger jag mig till godishyllan. Mona till fågelmaten. (Hon gillar solrosfrön och sånt). Och Linda hon beger sig till mejeriprodukterna för att köpa ägg!?! Först tänker hon ta ett 24 pack, men där gick min gräns. Och när jag sitter och mumsar i mig glass med chokladsås så står hon och gör en ny äggröra. Finns det något behandlingshem för äggberoende? För det är väl inte så j-a normalt och käka typ 10 ägg per dag?


//Goldfish

Av Maria Thuré - 21 januari 2008 12:18

Det har gått en helg efter examen. Det är första dagen som arbetslös och jag blir erbjuden jobb i Östhammar som socialsekreterare. Jag fick igenom mitt löneanspråk och är jättenöjd. Problemet är bara att jag ska på en annan intervju idag. Ett jobb som jag så mycket hellre vill ha. Östhammar vill ha besked i eftermiddag, eller senast imorgon. Vad ska man säga beslutsångest!


//Goldfish



Ovido - Quiz & Flashcards