Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Maria Thuré - 11 mars 2008 20:02

Från ett nummer som inte finns med i min telefonbok så fick jag idag följande sms:


På fre blir det njutbar uppvärmning inför lörd. Vi tränar slagord och hejarramsor, därefter Bj. På lörd går vi kl 12 till Freakshow Flustret för trad uppladdning med Pytt och öl. Vi går åter på flaskan kl 19 innan vi avrundar där allt tog sin början - Bj. Vi aer rode, vi aer vide!! Gronvita ballar..


Lite spännande! Ska jag våga mig dit?


Tror ni det kan ha något att göra med min medverkan i facebook gruppen Bevara bandyfinalen i Uppsala?


//Goldfish

Av Maria Thuré - 11 mars 2008 17:01

Ålderskollision på jobbet uppstår titt som tätt…

 

Idag kring fikabordet så diskuterades det orangea kuvert som alla utom jag verkade ha fått i postlådan. Jag undrade varför diskussionen flöt på i sådan negativ klang. Jag trodde alla hade fått någon kräftskiveinbjudan som jag inte hade klassat in till och kräftskivor är ju skoj!

 

Idag fick jag också det där kuvertet med den allmänna pensionen. Jag är för ung för att en prognos ska kunna göras.

 

Nästa ålderskollision uppstod på eftermiddagsfikat då jag fick förfrågan om vilket vin jag helst dricker. Ehh.. vad ska jag svara på det?

 

”Jag brukar bara dricka två olika vin. Ett vin med fiskar på flaskan för det tycker jag ser fint ut. Ibland så partar jag till det med en tetrapak med en haj på. Det blir ganska gott om man blandar med läsk. Dessutom så äter jag alltid chips till de två första glasen. Vinet går liksom lättare ner då”.

 

Mina kollegor tittade på mig som jag var en utomjording som hade SÅ mycket kvar att uppleva på Tellus. Tydligen är rött vin och det orangeakuvertet något värt att upptäcka.


//Goldfish

 
Ovido - Quiz & Flashcards