Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Maria Thuré - 6 mars 2008 20:01

Vem kan inte se följande utspela sig och tycka det är lite gulligt..


Gunn och Solveig 72  och 73 år är båda ensamma änklingar. På torsdags förmiddagarna brukar de åka tillsammans och handla på ICA Kvantum Gränby. Det är så tråkigt att behöva handla själva. De tar en gemensam vagn för de handlar så lite. De försöker alltid se ut att ha bråttom för att verka upptagna inför de andra pensionärerna som är och handlar. De tränger sig gärna i kön för att visa hur viktiga de är. De handlar alltid görna marmeladgodis som gör att de kan underhålla sin pensionärskula till mage. De avslutar alltid med att köpa en Trisslott och drömmer sig bort hur den kan rädda deras semesterplaner. Ska de slippa att enbart dricka kaffe på Solveigs uteplats i sommar?


Detta utspelar sig ikväll och det är upp till er att bedöma om det är lite gulligt..


Mona och Maria 23 och 24 år är båda ensamma singlar. På torsdags kvällarna brukar de åka tillsammans och åka och handla på ICA Kvantum Gränby. Det är så tråkigt att handla själva. De tar en gemensam vagn för de handlar så lite. De försöker alltid se ut som de bara äter nyttig mat framförallt för alla andra unga personer som är och handlar. De handlar gärna Gainomax som hjälper de hålla sina kroppar i trim efter träning. De avslutar alltid med att köpa en Trisslott och drömmer sig bort hur den kan rädda deras semesterplaner. Ska de slippa att enbart sitta på Marias föräldrars sommarstuga och grogga i sommar?


//Goldfish


Av Maria Thuré - 6 mars 2008 11:28

Socionom är ett yrke där erfarenhet har en stor betydelse. Som ung socionom så brottas jag dagligen mot att inte se så ung ut. Det är inte så käckt att få frågan om man är  praktikant eller klient. Det kräver en hel del planerande innan man öppnar munnen och tankeverksamhet innan man agerar för att uppnå respekt.


Jag har känt att jag har legat på pluskontot och visat mig vara riktigt vuxen fram till igår. Då kom första plumpen. Vad tror ni jag gjorde.. Jo jag valde päronsoda till maten.


Enligt "gubbarna" som jag jobbar med nu så är det inte ens praktikant nivå utan prao nivå att dricka päronsoda. Jag svarade att det inte är så j-a coolt att dricka LOKA heller. Det är ganska gubbigt.


Jag tror de tog åt sig. För nu börjar de tjattra om att de ska köpa kläder på MQ istället för Dressman.


//Goldfish

Ovido - Quiz & Flashcards