Alla inlägg den 8 maj 2008

Av Maria Thuré - 8 maj 2008 22:15

Idag hade jag ett missat samtal från en kille jag dejtat. Vi har inte hörts på länge då han varit bortrest under en längre tid. Förutom det facebook meddelande jag skrev som han valde att ignorera.


Jag blev jätteglad och tänkte han bryr sig iaf lite om mig. Iaf så mycket att jag är värd de kronor som det kostar att ringa ett mobilsamtal. Jag ringde upp min eurovoice där jag hade ett nytt meddelande.


"Tjena! Det är *beep*. Jag hoppas allt är bra med dig. Jag läste om dig i tidningen för ett tag sedan. Vad kul att du börjat igen!"


Åh! Han är väl för gullig! Han ringer bara för att kolla om jag mår bra och säga att han läst om mig i tidningen.


"Jo jag ringer för att jag tappat numret till den där mannen som jag hyr ut lägenheten till. Den kontakten som du fixade.."


Jaha! Varför trodde jag att han var annorlunda. Självklart ringde han enbart för egen vinning som alal med en grej mellan benen.


Här önskar jag att jag var lite Linda Skugge tuff. Hon skulle säkert messa numret till 118 118 och be honom ringa dit för att få fram mannens nummer. Men nej då, då är jag  så j-a snäll att jag tar reda på numret till mannen som jag inte ens har i telefonboken och ringer upp denna kille och lämnar numret. F-N! Inte blir man utnämnd till Uppsalas snällaste människa bara för att jag agerar nummerupplysning till gamla dejter som inte ens har tid att svara på facebook meddelanden.


Han avslutade samtalet med..

"Vi får se till att ses innan jag åker igen"


Behöver inte direkt lägga upp en omröstning här på bloggen för att få fram sannolikheten över att vi kommer ses innan han åker igen.


//Goldfish


Av Maria Thuré - 8 maj 2008 20:45

Kommer precis från fotbollsträningen och fotboll är just nu så kul att jag känner för en lista. En lista om vad som är så bra med fotboll:


1. Man kan ha kortbyxor och håriga ben för fotbollsstrumporna och benskydden täcker ändå benen så man inte misstas för en varulv.


2. En ren volleyträff i krysset blir som singelstjej ett bra substitut för sex. (Så j-a synd att jag inte är någon målskytt bara).


3. På torsdagar får man mat efter träningen vilket kan bli en skön variation till havregrynsgröten som alltför ofta står på menyn.


4. En gång i veckan har man möjlighet att vinna Dumlegodis på en Dumleturnering på träningen. (De som inte äter godis får en apelsin).


5. Man får gratis mjukisbyxor varje säsong som är paradoverallen för hemmakvällar.


6. Man kan ventilera om allt i omklädningsrummet. Det är inte lika kul att sitta och prata högt för sig själv i lägenheten om mökar eller senaste dejten.


7. Man ser den positiva delen av att vare singel när lagkamraterna i relation i bilen på väg till träningen beskriver jobbiga samtal med sin respektive som går under temat "det känns mer som att vi lever i en kamratrelation". Som singel kan man fokusera på problem som varför man inte vann Dumlecup på träningen. Problem på den nivån passar mitt liv utmärkt just nu.


//Goldfish


Ovido - Quiz & Flashcards